Restaurant

Restaurant de la Résidence

Wij bieden u vanaf 18.00 uur een afwisselend dagmenu aan voor rond de €20,00 of een à la carte menu met een ruime keuze uit heerlijke huisgemaakte gerechten. Het restaurant serveert voor de afhaal ook diverse vers gemaakte pizza’s en friet. Voor dat laatste neemt u bij voorkeur een pannetje mee. In het hoogseizoen wordt er om de week op donderdag een barbecue avond met livemuziek georganiseerd. Deze avond is uitsluitend op inschrijving (uiterlijk woensdag avond). Daarnaast worden er ook regelmatig moules-frites avonden georganiseerd in het hoogseizoen. Kom lekker smullen, u zult verrast zijn! Zie voor hun eigen website voor actuele aanbiedingen en evenementen.

Ook overdag kunt u bij het restaurant terecht voor een verfrissend drankje, een goede espresso, een ijscoupe of een handijsje. Ook serveert het restaurant diverse cocktails en verse jus d’orange. Na het diner kunt u ook lekker blijven natafelen met een gezellig drankje aan de bar of op het terras. En ter afwisseling staat er voor de liefhebbers boven een pooltafel in het restaurant.
Ons enthousiaste team ontvangt u graag op ons mooi gelegen terras, met uitzicht op de kinderspeeltuin of het zwembad. Zo heeft u alle rust en kunt u toch uw kinderen in de gaten blijven houden.